Vilkår

Bordbestilling

Når du har udfyldt dine kontaktoplysninger og klikket på "Bekræft bestilling", modtager du med det samme en bekræftelse her på anytable.dk samt på SMS og mail.

Når du modtager bekræftelsen betyder det, at du har fået dit bord. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere.

Hvis din bordbestilling angår et større selskab, skal restauranten manuelt bekræfte den. Hvornår det gælder et større selskab afgøres af den enkelte restaurant. Du vil modtage restaurantens svar på SMS og mail. Svartiden kan variere fra sted til sted.

Ved ankomst til restauranten bedes du oplyse dit navn, og at du har bestilt bord på anytable.dk

Afbestilling

Hvis du laver en fejlbestilling, eller hvis du bliver forhindret i at møde op til det bestilte tidspunkt, bedes du bruge vores afbestillingsfunktion her på anytable.dk.

For at afbestille skal du bruge dit tlf.nr. og den afbestillingskode du fik på SMS og mail.

Du kan også bruge funktionen, hvis du ønsker at ændre din bestilling. Du skal blot slette den gamle bestilling og herefter foretage en ny.

Venligst foretag din ændring senest 1 time før ankomst, så restauranten har mulighed for at tilbyde det til andre gæster.

Ansvar

Restaurationen har det fulde ansvar for at oplyse kunden i situationer og ved perioder, hvor restaurationen pga. ferie/sygdom/renovering eller lignende holder lukket.

Restaurationen har ligeledes det fulde ansvar for alle oplysninger, den er præsenteret med på anytable.dk. Herunder åbningstider, udbud af pladser, kontaktinformationer, beskrivelse, serviceinformationer, tryk - og stavefejl samt evt. prisforskelle imellem restaurationens menukort på anytable.dk og restaurationens trykte menukort.

Klage og erstatningskrav

Skulle du have behov for at klage over den service, du har modtaget under dit besøg i restaurationen eller jf. punkterne beskrevet under Ansvar, skal klagen og et evt. erstatningskrav rettes til restaurationen.

Misbrug

Alle former for misbrug af anytable.dk, eller via anytable.dk, bliver automatisk logget og vil dermed blive retsforfulgt.

Persondatapolitik

Alle oplysninger du giver til anytable.dk herunder navn, telefonnummer og e-mail adresse vil kun blive brugt til at give dig en bedre service, og vil naturligvis ikke blive videregivet til andre.

Når du bestiller bord ved anytable.dk, logger vi din ip-adresse hos os, og ved brug af en cookie, som vi gemmer på din pc, indhenter vi automatisk dine oplysninger, næste gang du bestiller bord. Herved slipper du for at oplyse dine kontaktoplysninger igen.